Arrangementen

Schilderachtig Streekboeket met kunstenaresse Dorrit Klomp
Kunstenaresse en coloriste Dorrit Klomp maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Door haar enorme ervaring met het schilderen van stillevens en landschappen, is zij een meesteres in het geven van een workshop streekboeket schilderen.
Meer weten over dit arrangement?

Schilderworkshop met Ada Gons-Goossen
In elk mens schuilt een schilder. Wil je met een groep op een professionele, maar ongedwongen manier dieren leren schilderen op een houten paneel in een landelijke omgeving? Kunstenares Ada Gons-Goosen brengt je de kneepjes bij van het dieren schilder-vak. Bij voldoende aanmeldingen wordt de workshop elke donderdag gegeven.
Weten wat je te wachten staat?

Keramiek workshop met pottenbakkerij Patch of Heaven
Altijd al eens creatief met keramiek willen zijn zonder direct vast te zitten aan een complete cursus? Samen met keramiek-expert Laura Brambach van pottenbakkerij Patch of Heaven maak je in een ochtend een leuke koolmezen-pot, wand-kandelaar of geglazuurd schaaltje. Daarna geniet je van een heerlijke High Tea hier bij ons in de theetuin. En wie weet blijkt die cursus pottenbakken toch nog iets voor je..
Meer weten over dit arrangement?

Tuinbeeld schilderworkshop met De Lange Tuinbeelden
Een beeld in je tuin is leuk, maar een zelf beschilderd beeld is nog veel leuker! Samen met Annemarie de Lange ga je aan de slag met een beeld naar keuze om deze helemaal eigen te maken. Van slakken tot vogels, van schildpadden tot bloemen, de keuze is groot! Na afloop kom je heerlijk in onze tuin genieten van een High Tea. Lijkt je het wat?
Voor meer informatie..

Sieradenworkshop met Dorrit Klomp
Kunstenaresse en Coloriste Dorrit Klomp maakt schilderijen en ruimtelijk werk. Door haar enorme ervaring met het gebruik van diverse materialen en kleuren, is zij een meesteres in het geven van een workshop Sieraden maken. Samen met Dorrit maak je naar eigen inzicht met ijzerdraad, koperdraad en diverse kralen en materialen een schitterend, uniek, speels sieraad
Meer weten?